IGPNG
AL-BAHR merupakan sebuah jenama yang dilahirkan daripada pengalaman dan dedikasi Galeri Muslim dan mempunyai sebuah cita-cita dan ambisi yang sama.


Galeri Muslim ingin membantu para jemaah Haji & Umrah untuk melengkapkan diri untuk menunaikan Haji & Umrah. Galeri Muslim juga sedang menempa dan berkembang untuk menjadi pusat sehenti pakaian Haji & Umrah di Malaysia. Kini, Galeri Muslim merupakan pusat sehenti (one stop centre) Haji & Umrah terbesar di Negeri sembilan.

LENGKAP, itulah perkataan yang sering pelanggan kami ucapkan apabila berbelanja di Galeri Muslim kerana keutamaan kami adalah memastikan kedai kami menjadi satu-satunya kedai yang perlu dikunjungi para jemaah Haji & Umrah untuk mencari keperluan Haji & Umrah.


KEBOLEHPERCAYAAN (RELIABLITY),itulah yang diungkapkan oleh pelanggan Galeri Muslim. Di sini kami sentiasa memastikan stok sentiasa tersedia untuk memastikan kehendak pelanggan kami dipenuhi


BERBALOI, itulah yang dikatakan oleh 20,000 pemegang kad VIP 'membership' Galeri Muslim. Kami di Galeri Muslim bukan sahaja memastikan barangan yang dijual berkualiti, malah kami jugak memastikan barangan yang dijual pada harga berpatutan agar tidak membebankan para jemaah Haji & Umrah.

Galeri Muslim & Al-Bahr juga mengalu alukan kolaborasi dan pemborong. 

photo_2023-05-28_16-40-17